Wijkwethouder op bezoek.

 

Afgelopen donderdag heeft wijkraad De Held wethouder Paul de Rook mogen ontvangen in onze wijk. Paul de Rook kwam samen met een delegatie van diverse afdelingen van de gemeente en van Wij Vinkhuizen.

Het bezoek bestond uit twee delen. Eerst stond er een overleg op het programma en daarna een rondgang langs de besproken zaken. Het was een prachtige dag en we hebben het gezelschap laten kennismaken met onze mooie wijk De Held.

 

 

 

Tijdens het overleg is er op een open en constructieve wijze gesproken over onder andere de verkeersmaatregelen Leegeweg en de top 3.

 

De bevindingen van het onderzoek naar de verkeersmaatregelen Leegeweg worden zo spoedig mogelijk gecommuniceerd naar de wijkbewoners. De te nemen maatregelen voldoen in ieder geval aan de wensen die door de wijkbewoners zijn benoemd tijdens de bijeenkomst afgelopen maart.

Tevens heeft de gemeente naar de (financiële) haalbaarheid gekeken van de door ons ingediende top 3. Men was hier positief over gestemd. Hierover zullen we later uitgebreid verslag doen.

Het was een prettige en positieve bijeenkomst wat een goede basis legt voor een vruchtbare samenwerking met de gemeente.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *